onsdag 8. august 2012

Uteplass, del 3

 


Hvis dere lurer på hvorfor fruen er så treg med å legge ut noe på bloggen så er grunnen at fruen beiser noen kilometer med pirkejobb..........
Har plantet ut lavendel, klematis og Humle i år. Humle er plantet ut for bare 14 dager siden her og den er allerede begynt å vokse godt oppover klatreveggen. Den kan jo vokse opp til 8 meter hvert år, så visner den ned hver vinter.

Lavendel
Mannen i huset holder på å legge en forhøyet treplatting under taket. Dette er for å lage nivå forskjeller på den store betong plata. Ved å lage flere nivåer og tydelige skiller med forskjellige underlag, virker det ryddigere. 
 Noen meter igjen, skal vise resultatet etter hvert...

Nå skal jeg beise meg brun :)2 kommentarer:

  1. Hei. Jeg leter etter litt inspirasjon til uteplass, og de bildene jeg ser her ser jo virkelig bra ut! Letet etter et innlegg hvor man ser at det er litt mer ferdig, men fant ikke det. Lurte også på hvordan type materialer dere bruker? og hvilken beis?

    Stine

    SvarSlett
  2. Hei, vi ble ikke helt ferdig i fjor høst pga garasjebygging.... Skal få se bilder når våren kommer :)Vi har brukt impregnert materialer og beiset den i Alvdal brun beis. Det er også mulig og bruke Møre beis sin brun farge, men den passet ikke til vår husfarge (litt lysere brun). :)
    Lykke til!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...